ViaVakantie.nl
Een camping uitzoeken: houd hier rekening mee
12 maart 2024 | 16:17
Bericht Wanneer je van plan bent om in de zomer lekker te gaan kamperen op een camping, dan is het natuurlijk wel van belang dat je een camping uitzoekt die bij je past. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten campings waaruit je kunt kiezen. Daarom is het goed om met een paar zaken rekening te houden. Op die manier kun je zonder problemen genieten van een topvakantie op de camping. Hieronder lees je precies waar je rekening mee moet houden als je een camping gaat uitzoeken voor de vakantie.
1... lees verder


Kamperen met het gezin: hier kun je rekening mee houden
19 januari 2024 | 15:05
Bericht Zit de vakantieperiode eraan te komen en ben je nog op zoek naar een bestemming waar het hele gezin blij van wordt? Dan kun je overwegen om eens te gaan kamperen. Kamperen is namelijk erg gezellig, er is voor iedereen wel wat te beleven in de omgeving én het is op veel plekken mogelijk om te kamperen. Wel is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden als je van plan bent om te gaan kamperen met het gezin: hieronder wordt het voor je opgesomd.

1. Ga op zoek naar een geschikte ... lees verder


Dit moet je weten voordat je op reis gaat naar Nieuw-Zeeland
22 december 2023 | 17:07
Bericht Een rondreis Nieuw-Zeeland is een avontuur dat je niet snel zult vergeten. Met zijn adembenemende landschappen en unieke cultuur biedt het land een wereld aan ontdekkingen. Zorg dat je goed voorbereid bent. De natuurlijke schoonheid van het land is overweldigend, van de glinsterende fjorden tot de ruige bergketens. Nieuw-Zeeland staat ook bekend om zijn Maori-cultuur. Deze rijke geschiedenis vind je overal terug. Het is een land waar je zowel de rust als het avontuur vindt. De locals staan beken... lees verder


Hoe te sparen voor een wereldreis na je pensioen
27 november 2023 | 08:56
Bericht Het pensioen is voor velen een tijd van vrijheid en ontspanning, een periode waarin dromen werkelijkheid kunnen worden. Eén van die dromen kan een wereldreis zijn, maar hoe spaar je daarvoor? Het vereist meer dan alleen een spaarpotje; het vraagt om een slimme en doordachte spaarstrategie. In dit artikel ontdekken we hoe je effectief kunt sparen voor die droomwereldreis na je pensioen.

Begin met het berekenen van je pensioengat
Voordat je begint met sparen, is het essentieel om te weten waa... lees verder


Een vipbus huren voor een geslaagd personeelsuitje
14 november 2023 | 10:20
Bericht Een vipbus is dé manier om vervoer te regelen voor een personeelsuitje. Als je met het hele bedrijf op pad wilt gaan, moet je hier het geschikte vervoer voor hebben. De beste manier om dit voor elkaar te krijgen, is door een vipbus te huren.

Ondanks een vipbus in verschillende vormen en maten te vinden is, is het voor iedereen mogelijk om de beste optie te vinden. Zelfs voor grote groepen van 50 personen en meer is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Dit is natuurlijk ideaal voor een ... lees verder


Tips voor een campervakantie naar Scandinavië in de zomer
18 augustus 2023 | 07:56
Bericht De zomer is in volle gang en voor velen staat een campervakantie naar Scandinavië hoog op de verlanglijst. De adembenemende landschappen, frisse lucht en rijke cultuur maken dit een perfecte bestemming voor avontuurlijke reizigers. Voordat je echter je reis begint, zijn er enkele belangrijke overwegingen om in gedachten te houden om ervoor te zorgen dat je campervakantie soepel verloopt. Hier zijn enkele tips om te overwegen.

Routeplanning en weersomstandighedenScandinavië biedt een schat a... lees verder


4 essentiële accessoires voor wanneer je op kampeervakantie gaat
9 augustus 2023 | 19:28
Bericht Steeds meer mensen besluiten om op kampeervakantie te gaan. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat men steeds minder in aanraking komt met de natuur doordat ze bijvoorbeeld in steden wonen. Overweeg jij ook om op kampeervakantie te gaan en zo weer even tot rust te komen in de natuur? Dan is deze blog erg handig om door te lezen, want hier vind je een overzicht van enkele essentiële accessoires die je nodig hebt voordat je vakantie begint.

Een led zaklampHet eerste accessoire... lees verder


Ontdek hoe je probleemloos een Visum voor China kunt aanvragen
7 augustus 2023 | 12:11
Bericht Wanneer je naar China wilt gaan, dan is het natuurlijk van belang dat je alles hebt geregeld voor je reis. Als je naar China gaat heb je namelijk het een en ander nodig, zo ook een visum. Het is van belang dat je geheel zonder problemen een visum aan kunt vragen. Hieronder lees je precies hoe je zonder enige moeite in China kunt gaan verblijven met een makkelijk aanvraagbaar visum.
Bepaal het doel van de reisVoordat je naar China afreist is het belangrijk om vast te stellen wat je in China wilt... lees verder


Waarom Denemarken de ultieme vakantiebestemming is
25 mei 2023 | 16:33
Bericht Heb je binnenkort een weekje vrij van jouw werk en ben je nog op zoek naar een hippe vakantiebestemming? Dan kun je natuurlijk naar populaire vakantielanden zoals Frankrijk, Spanje of Italië. Toch kan het zijn dat je behoefte hebt aan totaal iets anders. Kies bijvoorbeeld voor Denemarken: een land met prachtige natuur, een rustige sfeer én toch genieten van lekker weer in de zomer. Hieronder vertellen we je waarom je Denemarken op jouw bucketlist kunt zetten.
1. Ontdek de natuurScandinavië s... lees verder


Vakantiehuisje huren versus overnachten in een hotel
10 mei 2023 | 20:48
Bericht Nu het weer steeds mooier wordt en de zomer alsmaar dichterbij komt, is het hoog tijd om een fijne zomervakantie te boeken. De belangrijkste vraag is natuurlijk: waar wil je precies naar toe? Wordt het een vakantie in eigen land of besluit je de zomervakantie door te brengen ergens ver weg? Waar je ook goed over na moet denken is het soort accommodatie. Wil je een vakantiehuisje huren met alles erop en eraan zodat je ‘s avonds zelf kunt koken? Of vind je een overnachting in een hotel meer dan ... lees verder


Tips voor een luxe vakantie in Nederland
5 mei 2023 | 19:46
Bericht Voor degenen die op zoek zijn naar een vakantie in eigen land, is Nederland een onontdekte parel voor een luxe vakantie-ervaring. Van idyllische vakantiehuizen tot verfijnde hotels en vakantieparken met alle mogelijke faciliteiten, Nederland biedt het allemaal voor een onvergetelijke vakantie. In dit artikel delen we enkele tips voor het plannen van een luxueuze vakantie in Nederland, zodat je optimaal kunt genieten van alle prachtige ervaringen die het land te bieden heeft.
Luxe vakantiehuis h... lees verder


Buiten Europa op vakantie: een checklist
30 maart 2023 | 09:18
Bericht Is het binnenkort tijd voor een nieuw avontuur: een vakantie buiten Europa? Voor zo’n vakantie moet je het een en ander in je achterhoofd houden. Hieronder staat een checklist voor je.
1. ReisverzekeringVoor iedere vakantie geldt, of je nou binnen of buiten Europa reist en of je nou een weekend of een maand weg bent, dat een reisverzekering een aanrader is. Een reisverzekering verzekert de kosten wanneer je bijvoorbeeld onverwachts naar het ziekenhuis moet of bijvoorbeeld een been breekt. Ook... lees verder


Bezienswaardigheden om te bezoeken tijdens een vakantie op Cyprus
2 maart 2023 | 12:10
Bericht Cyprus is een eiland in de Middellandse Zee en is bekend om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en de heerlijke mediterrane keuken. Het is dan ook een populaire bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar zon, zee en cultuur. Hieronder vind je de top 6 bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens jouw Cyprus vakantie.

1.Paphos
Paphos is een stad in het zuidwesten van Cyprus en staat bekend om zijn archeologische bezienswaardigheden. Denk onder andere aan ... lees verder


Waarvoor dient een voortent
4 augustus 2022 | 10:03
Bericht Kamperen, sommigen weten niet beter en zijn er van kinds af aan mee opgegroeid, terwijl anderen zich enigszins vertwijfeld afvragen of kamperen wel iets voor hen is. Het is inmiddels een gegeven geworden dat sinds de afgelopen jaren, waarin vliegen en ver weg vakanties geen vanzelfsprekendheid meer zijn, kamperen is toegenomen. Men herontdekt de vele voordelen van kamperen. Door te kamperen heb je de grip op je vakantie weer terug en ben je altijd eigen baas over je vakantieverblijf. Dat wil zeg... lees verder


Waarom je eens op reis moet gaan met een camper
19 januari 2022 | 11:27
Bericht Reizen met een camper is de laatste jaren ontzettend aan populariteit toegenomen. Onder zowel jongere als oudere reizigers. En dat is niet zo vreemd: reizen met een camper biedt ontzettend veel voordelen. In dit artikel hebben we de voordelen voor je op een rij gezet.

1. Ultiem gevoel van vrijheid
Het reizen met een camper biedt een ultiem gevoel van vrijheid. Een camper is namelijk een volledig huis op wielen: met een goedgevulde voorraad- en koelkast, voor vrijwel iedere situatie de geschi... lees verder


Volgende pagina



© 2010-2021 ViaVakantie.nl | Disclaimer