ViaVakantie.nl

Disclaimer


Hoewel ViaVakantie.nl de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kan aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend.

De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Niets van deze website mag worden gekopieerd of gedistribueerd in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ViaVakantie.nl.

In geen geval kan ViaVakantie.nl aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de website of voor het gebruik ervan.Over ViaVakantie.nl

ViaVakantie.nl biedt een groot overzicht van o.a. hotels en appartementen, last minutes en vakantiebestemmingen.

ViaVakantie.nl is zelf geen touroperator of reisorganisatie, maar een intermediair tussen reisorganisaties en reizigers. U boekt een reis dus nooit rechtstreeks bij ViaVakantie.nl, maar altijd bij één van onze partners.

ViaVakantie.nl is een onderdeel van Obedo, ingeschreven onder KVK nummer 05072544 te Zwolle.© 2010-2021 ViaVakantie.nl | Disclaimer